ΕΚΛΟΓΕΣ

Κάλεσμα για την επόμενη μέρα

Εικόνα του άρθρου Κάλεσμα για την επόμενη μέρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/10/2023, 19:40
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αύριο Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου DuLac ο Θωμάς Μπέγκας, υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων με τον συνδυασμό της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα»,  θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης, Μανώλης Καπελίδης, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους δημότες των Ιωαννίνων προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, είπε μεταξύ άλλων:

«Έχουμε επιδείξει έργο στο πρόσφατο παρελθόν, ζούμε και συμβάλλουμε στο παρόν του δήμου και του τόπου μας, έχουμε δυνάμεις, δυνατότητες και όραμα για να αναλάβουμε την ευθύνη της δημιουργίας του  μέλλοντος για τα Γιάννενα […]. Στις εκλογές του Οκτωβρίου επιλέγουμε για την επόμενη μέρα  και για το αποτύπωμα που αυτή θα αφήσει. Επιλέγουμε τον καλύτερο συνδυασμό, τους καλύτερους υποψηφίους, τον καλύτερο, τον ικανότερο και τον πιο άξιο δήμαρχο.

Η Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα, διαθέτει τον καλύτερο συνδυασμό, τους καλύτερους και ικανότερους υποψηφίους και τον καλύτερο, ικανότερο και πιο άξιο υποψήφιο δήμαρχο, τον Θωμά Μπέγκα… Απευθυνόμαστε σε όλους τους συνδημότες μας, παιδιά, γυναίκες και άνδρες,  με σύγχρονο, ξεκάθαρο και καινοτόμο προγραμματικό λόγο και για αυτόν θέλουμε να μας κρίνουν.

Σε αυτή την πορεία δεν πρέπει να μείνει κανένας πίσω».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back