ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κακή βραδιά στο Φάληρο

Εικόνα του άρθρου Κακή βραδιά στο Φάληρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/09/2018, 02:23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για δεύτερο ματς ο ΠΑΣ έδειξε αδυναμίες και έχασε, αυτή τη φορά με 5-0, από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη άντεξε για μισή ώρα, κόβοντας κάθε προσπάθεια του Ολυμπιακού, είτε με τον Τζημόπουλο, είτε με τον Αποστολόπουλο, είτε με τον Κακουμπά και τον Κάστρο, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει σοβαρά στην επίθεση. Έλεγχε όμως το παιχνίδι από την περιοχή του μέχρι το κέντρο και δεν επέτρεπε πολλά-πολλά.

Μέχρι το 34’. Τότε, ο Καμαρά έκανε μια τριαντάρα μπαλιά που βρήκε τον Ελαμπντελαουί να έχει διατρέξει όλη την απόσταση μέχρι τη μικρή περιοχή του Βελλίδη, ο οποίος αργοπόρησε ελάχιστα και ο Νορβηγός, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Κάπου εκεί, το ματς τελείωσε.

Στο 40’, ο Θέμης Τζημόπουλος έκανε χέρι σε μια σχεδόν εξ επαφής φάση. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Φορτούνης έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα χειροτέρεψε, καθώς ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να ελέγξει το κοντινό παιχνίδι των μέσων του αντιπάλου, έξω από την περιοχή του.

Στο 46’ ο Φετφατζίδης αστόχησε εξ επαφής, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 55’ ο Ολυμπιακός πάτησε πάλι γκάζι και ο Ποντένσε με δεξί σκροπ έκανε το 3-0.

Ο ΠΑΣ είχε την πρώτη του προσπάθεια στο τέρμα του Ολυμπιακού στο 61’ με τον Μυστακίδη, ο οποίος ήταν εκείνος που παραλίγο να μειώσει το σκορ δεκατρία λεπτά αργότερα, όταν ο Γιαννιώτης έδιωξε την τελευταία στιγμή. Αυτές οι δύο στιγμές ήταν οι μοναδικές μνημονεύσιμες στιγμές από το παιχνίδι του ΠΑΣ στο Φάληρο. Το σκορ αυξήθηκε στο 90’, όταν ο Γκερέρο έκανε ντρίμπλα στο σπριντ στον Τζημόπουλο και με δεξί πλασέ έκανε το 4-0. Με τον ΠΑΣ παραδομένο, ο Μεριά χρίστηκε σκόρερ στο 92’, μετά από σέντρα του Ελαμπντελαουί.  


Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης,  Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς (57' τρ. Μιράντα), Τσιμίκας,  Μπουχαλάκης (74' Νάτχο), Καμαρά, Φορτούνης (71' Χριστοδουλόπουλος),  Ποντένσε, Φετφατζίδης, Γκερέρο

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης,  Αποστολόπουλος, Πμιχαήλ, Τζημόπουλος, Κακουμπά, Λίλα (77' Σιόντης),  Κάστρο, Νικολιάς (75' Βιδάλ), Κούζικ, Ξύδας (34' τρ. Μυστακίδης),  Κριζμάν



FcTables.com

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back