ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Καινούργιοι ποδηλατοστάτες στην πόλη

Εικόνα του άρθρου Καινούργιοι ποδηλατοστάτες στην πόλη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2018, 01:59
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την άτυπη έναρξη των δράσεων που θα διοργανώσει και φέτος ο Δήμος Ιωαννιτών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από τις 16 ως τις 22 Σεπτεμβρίου σηματοδότησε η τοποθέτηση καινούργιων ποδηλατοστατών σε επιλεγμένα σημεία της πόλης (Πλατεία Μαβίλη, οδός Καραμανλή, Παλιά Σφαγεία, πίσω από το Κεντρικό Δημαρχείο).

Το φετινό «προφίλ» του θεσμού είναι η πολυτροπική κινητικότητα, η οποία σύμφωνα με τον Δήμο, «μπορεί να αναπτυχθεί μόνο εάν οι κάτοικοι επανεξετάσουν τις συνήθειές τους σε ό,τι αφορά την κινητικότητα και πάψουν να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους ως τον μοναδικό τρόπο μεταφοράς. Προκειμένου να βοηθήσουν τους κατοίκους τους να υιοθετήσουν πρακτικές πολυτροπικών μετακινήσεων».

«Έχουμε σχεδιάσει και φέτος μια σειρά δράσεων που αφορούν παιδιά αλλά και μεγάλους» τόνισε μεταξύ άλλων η αρμόδια αντιδήμαρχος Ελένη Βασιλείου, ευχαριστώντας παράλληλα για τη βοήθειά τους τόσο τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κατηρτσίδη, όσο και την συνεργάτιδά της Κυριακή Μακρή με την οποία σχεδίασαν από κοινού τους ποδηλατοστάτες, καθώς και την κα Όλγα Ρακκά.



ΣΧΟΛΙΑ
Janarti
Καλοί οι ποδηλατοστατες αλλά μήπως να φτιάχναμε και κανένα ποδηλατοδρόμο ;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back