ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου: Και πάλι με αστυνομική παρουσία

Εικόνα του άρθρου Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου: Και πάλι με αστυνομική παρουσία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/02/2024, 14:50
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κλειστές πόρτες και αστυνομικές δυνάμεις για μια ακόμη φορά στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου, την ώρα διεξαγωγής της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Λίγη ώρα πριν είχε προηγηθεί η συγκέντρωση φοιτητών έξω από το κτίριο της Περιφέρειας διαμαρτυρόμενοι για το νέο νομοσχέδιο. Εκπρόσωπος φοιτητών έδωσε το παρών στο συμβούλιο, ζητώντας από το σώμα και δη από την περιφερειακή αρχή να πάρει θέση για το νομοσχέδιο.

 Η πρόεδρος του συμβουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη απάντησε: «Όταν η περιφερειακή αρχή θα είναι έτοιμη, θα απαντήσει σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου». Προφανώς, αφού το νομοσχέδιο ψηφιστεί.

Το ζήτημα της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων έθεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Πρέντζας, ρωτώντας χαρακτηριστικά: «Κινδυνεύουμε από κάποιον;».

Η απάντηση της κας Μπραΐμη ήταν: «Είναι αυτονόητο. Δεν χρειάζεται απάντηση γι αυτό».

Όταν μια περιφερειακή αρχή θεωρεί αυτονόητη την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων εντός του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου, χωρίς να δίνει εξηγήσεις, τότε υπάρχει μεγάλο ζήτημα.

Πριν από λίγες μέρες, η Περιφέρεια Ηπείρου ήταν και πάλι φρουρούμενη και με ευθύνη της περιφερειακής αρχής, αλλά και της προέδρου του σώματος, έμειναν εκτός κτιρίου ακόμα και επικεφαλής παράταξης (των Οριζόντων Ηπείρου).

Διαβάστε επίσης: Quo Vadis στο περιφερειακό συμβούλιο 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back