Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και μια παρέμβαση για το Πάρκο της Αγρότισσας

Εικόνα του άρθρου Και μια παρέμβαση για το Πάρκο της Αγρότισσας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/01/2021, 23:36
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την πλήρη εγκατάλειψη του Πάρκου της Αγρότισσας στο Καλοχώρι επισημαίνει με επιστολή του προς τον δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργος Ζάψας.

Την επιστολή του την κοινοποιεί τόσο στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη όσο και στον δασάρχη Ιωαννίνων Χρήστο Λαγό.

Ο κ. Ζάψας περιγράφει μια κατάσταση καθόλου καλή: έναν μεγάλο αριθμό πλατάνων –κυρίως στην είσοδο του πάρκου- που έχει προσβληθεί από μεταχρωματικό έλκος, ένα κατεστραμμένο σαρζανέτ και μια όχι και τόσο σωστή τοποθέτηση ογκόλιθων κατά μήκος του ποταμού.

Ζητά δε από τον δήμαρχο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση του πάρκου, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δασαρχείου. «Στο πάρκο αυτό, ως γνωστόν, παλαιότερα πραγματοποιούνταν εκδηλώσεις, πανελλήνιας και πανευρωπαϊκής εμβέλειας, προς τιμή της γυναίκας της υπαίθρου, αλλά παράλληλα ήταν και χώρος αναψυχής, για τους κατοίκους της περιοχής και του νομού γενικότερα - ακόμη και ξένων επισκεπτών» υπενθυμίζει στην επιστολή του ο κ. Ζάψας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3