ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Και μία ακόμη δόση από… Κλειστό

Εικόνα του άρθρου Και μία ακόμη δόση από… Κλειστό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/06/2023, 19:52
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη διάθεση πίστωσης 12.400 ευρώ (με ΦΠΑ) για την παροχή υπηρεσιών που αφορά την «αξιολόγηση γεωτεχνικής έρευνας για τις ανάγκες θεμελίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων σε τμήμα έκτασης της πρώην Γεωργικής Σχολής» ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στην τελευταία της συνεδρίαση.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Περιφέρειας, «πρόκειται για το επόμενο στάδιο- που ήδη έχει προαναγγείλει ο περιφερειάρχης- εκπόνησης των απαιτούμενων μελετών για την εγκατάσταση του πρώην Κλειστού Ξιφασκίας σε έκταση 40 στρεμμάτων». Το πρώην Κλειστό προορίζεται να χωροθετηθεί σε έκταση των πρώην εγκαταστάσεων της ΔΕΛΙ που ανήκει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η οποία έχει παραχωρηθεί στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι «η γεωτεχνική έρευνα έχει προηγηθεί»…

Σημειωτέον ότι πριν από λίγους μήνες προέκυψε… διαμόρφωση της εν λόγω έκτασης, η οποία βρίσκεται δίπλα στον υπό διάνοιξη οδικό άξονα «Βογιάννου-Πανηπειρωτικό Στάδιο». Συγκεκριμένα έγιναν χωματουργικές εργασίες που ήρθαν να «ισιώσουν» τις λεκάνες που χρησιμοποιούνταν κάποτε για τις ανάγκες του ιχθυογεννητικού σταθμού της ΔΕΛΙ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back