Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Και η ΑΔΕΔΥ στην απεργία

Εικόνα του άρθρου Και η ΑΔΕΔΥ στην απεργία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/06/2021, 11:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων συμμετέχει στην απεργία της 16ης Ιουνίου. Σε ανακοίνωσή της τονίζει πως «με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 Ιουνίου, απάντησαν  οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στο αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέα Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη για τα εργασιακά».

Το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ  με απόφαση του κάλεσε την Εκτελεστική Επιτροπή να προκηρύξει απεργία, την Τέταρτη 16 Ιουνίου. «Αντίστοιχα αιτήματα και αποφάσεις υπήρξαν και από ομοσπονδίες του δημόσιου και αλλά νομαρχιακά τμήματα» αναφέρει σχετικά.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων μετά την παραπάνω απόφαση, καλεί τις εργαζόμενες και τους εργαζομένους στο Δημόσιο, να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση που στο Εργατικό Κέντρο την Τέταρτη 16 Ιουνίου στις 11 το πρωί.

Επίσης, συμμετέχει στην απεργία ο σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων. Στην ανακοίνωσή του, τονίζει: «Με την μαχητική συμμετοχή μας, δίνοντας το μήνυμα στην εργοδοσία, σε πολλούς χώρους δουλειάς, ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να απεμπολήσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας, αλλά διεκδικούμε και τη διεύρυνσή τους με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας, την υπογραφή της κλαδικής μας ΣΣΕ, σταθερό εργάσιμο χρόνο, 5ημερο-7ωρο-35ωρο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back