ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Και Γκόντας για τον μισθό Χρυσοστόμου

Εικόνα του άρθρου Και Γκόντας για τον μισθό Χρυσοστόμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/02/2019, 15:17
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την ώρα που η παράταξη του Μωυσή Ελισάφ κατήγγειλε σε συνέντευξη Τύπου την απόφαση της διοίκησης της ΔΕΥΑΙ για αύξηση του μισθού του αντιπροέδρου Μάκη Χρυσοστόμου, η παράταξη του Νίκου Γκόντα έκανε την ίδια καταγγελία με ανακοίνωση.

«Ο αντιπρόεδρος με ανοχή αν όχι με καθοδήγηση του Προέδρου και Δημάρχου κ. Θωμά Μπέγκα, ψάχνει πόρους οικονομικής αποκατάστασης του αντιπροέδρου της επιχείρησης διπλασιάζοντας του τον μισθό» τονίζει η παράταξη. Ο κ. Γκόντας αναφέρει ότι ο κ. Χρυσοστόμου «προσπαθεί να μεθοδεύσει τον διπλασιασμό του μισθού του, κάτι που είναι απαγορευτικό εκ του νόμου, αφού είναι γνωστό ότι η επιχείρηση παρουσιάζει ζημιές και αυτό εμποδίζει τέτοιου είδους μηνιαία αποζημίωση και μάλιστα αναδρομικά». Και βέβαια δεν λείπει ης σύνδεση με το ακριβό νερό. 

Η παράταξη εκτιμά ότι η απόφαση που πάρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο είναι «παράνομη» λόγω έλλειψης απαρτίας. «Συμμέτοχοι σε αυτή την παρανομία ο δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος κ. Μανταλόβας, οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους σε μια παράνομη πράξη, για την οποία θα κληθούν οι αρμόδιες αρχές (Αποκεντρωμένη Διοίκηση) να εγκρίνουν, και να εκτελέσουν μια παράνομη απόφαση και κυρίως το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο έχει απορρίψει το συγκεκριμένο αίτημα στο παρελθόν» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back