ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Και… αρχαιολογικές προσεγγίσεις από Ριζόπουλο

Εικόνα του άρθρου Και… αρχαιολογικές προσεγγίσεις από Ριζόπουλο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/05/2019, 18:33
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο ίδιο… διθυραμβικό κλίμα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, στη συγκέντρωση της Πρέβεζας.

Κάνει λόγο για «ηχηρό μήνυμα νίκης» και «ενθουσιώδες ακροατήριο» μεταξύ άλλων.

Μεταξύ άλλων, επανέλαβε τα του «σχεδίου e» και τόνισε ότι «κεντρικό εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια ήταν και είναι η περιφερειακότητα. Η αντίληψη δηλαδή που ακολουθεί το πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο φαινόμενο όπου οι περιφέρειες σταδιακά γίνονται τα κυρίαρχα μοντέλα διακυβέρνησης».

Κατηγόρησε (ξανά) τον κ. Καχριμάνη, αυτή τη φορά για «αντιγραφή του προγράμματος» σε ό,τι αφορά την ανεργία και ότι «την πρακτική της χοντροκομμένης αντιγραφής ωστόσο την υιοθέτησε και για την πολιτιστική διαδρομή που πρώτοι προτείναμε και που θα ένωνε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Ηπείρου, με σύγχρονα έργα υποδομής και ευκολία πρόσβασης για τους επισκέπτες». Βέβαια, αυτή είναι μια πρόταση που δεν την έκανε πρώτος ούτε ο κ. Ριζόπουλος, ούτε ο κ. Καχριμάνης… Από τα πυρά του κ. Ριζόπουλου που συνεχίζει να δίνει αυστηρά προσωπικό τόνο στην προεκλογική εκστρατεία, δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος του «Διαζώματος» Σταύρος Μπένος: «Και εδώ ο απερχόμενος έτρεξε μαζί με τον συνεργάτη του κ. Μπένο του Διαζώματος, να παρουσιάσουν ένα ημιτελές σχέδιο ενοποίησης των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου».

Τέλος, παρουσίασε και το ψηφοδέλτιο της Πρέβεζας:

1.         Αθανασία Ζάμπου

2.         Βασιλική Κοντού

3.         Δημήτρης Κολέτσης

4.         Βασίλης Λιάλιας

5.         Λευτέρης Μπίτζος

6.         Αγγελική Μπούκα

7.         Μαρία - Αγγελική Νικολάου

8.         Αλέξανδρος Παπατσίμπας

9.         Τάκης Παππάς

10.       Χριστίνα Πέππα

11.       Αχιλλέας Ρίζος

12.       Γιώργος Ρίζος

13.       Βιβή Τσιρώνη-Σταύρου

14.       Γιάννης Φωτάκης

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back