Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και άλλο δώρο από τον γερμανικό Δήμο

Εικόνα του άρθρου Και άλλο δώρο από τον γερμανικό Δήμο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/06/2017, 20:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πριν από λίγους μήνες, ο Δήμος Σανκτ Λεόν-Ροτ στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας δώρισε στον Δήμο Ζίτσας ένα πυροσβεστικό όχημα. Η συνεργασία αυτή συνεχίστηκε με αντιπροσωπεία του Δήμου Ζίτσας να επισκέπτεται τον γερμανικό Δήμο για να δει από κοντά πώς λειτουργούν οι εκεί δημοτικές υποδομές.

Επιπλέον, ο Δήμος της περιοχής μας δεν έφυγε με άδεια χέρια. Μετά από αίτημα της δημοτικής αρχής Ζίτσας, ο δήμαρχος Σανκτ Λεόν-Ροτ εξασφάλισε πρακτική άσκηση για σπουδαστές πληροφορικής με καταγωγή από το Δήμο Ζίτσας στην εταιρεία λογισμικού SAP SE, από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της στην Ευρώπη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η παρέμβαση του γερμανού δημάρχου στην πολυεθνική εταιρία και το αποτέλεσμά της ικανοποίησε ιδιαίτερα τη Ζίτσα.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Βασίλης Γαρδίκος και Χρυσόστομος Βούζας, οι πρώην αντιδήμαρχοι Δημ. Λάμπρου, Αλκ. Βότσικας και Στ. Μιχάλης, η δημοτική σύμβουλος Χρ. Παπαδημητρίου-Θεμελή και ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων Γιώργος Χαβέλας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back