ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Κάθε πολίτης πρέπει να ξέρει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ»

Εικόνα του άρθρου «Κάθε πολίτης πρέπει να ξέρει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2019, 23:49
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την ΕΛΕΠΑΠ επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, μαζί με υποψήφιους της παράταξη «Ιωάννινα_2023» και συνάντησε την πρόεδρο της δομής, Νατάσα Μπέγκα.

Συζήτησαν μεταξύ άλλων θεμάτων, την ανάγκη να λειτουργήσουν οι δομές της πρώιμης παρέμβασης της ΕΛΕΠΑΠ, δηλαδή η μονάδα Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών βλαβών, καθώς και στο σχολείο πρώιμης παρέμβασης.

Η κα Καλογιάννη δήλωσε ότι «η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο στην κοινωνία. Κάθε πολίτης, με οποιαδήποτε ιδιότητα, έχει υποχρέωση να αναγνωρίζει το ρόλο αυτής της οργάνωσης, να στηρίζει τη λειτουργία της και να επιδοτεί την επέκταση της δραστηριότητας της».

Επίσης, η υποψήφια δήμαρχος συνάντησε τη διοίκηση του Ομίλου Παιδαγωγικών Μελετών  (Ο.ΠΑΙ.Μ), ήτοι την πρόεδρο Πολυξένη Μπενέκου και την αντιπρόεδρο Μαρία Γιαννακού οι οποίες την ενημέρωσαν το σχέδιο ίδρυσης μουσείου εκπαίδευσης.

«Η εγκατάσταση αυτή θα στοχεύει στη διάσωση, διατήρηση και αξιοποίηση του αρχειακού εκπαιδευτικού υλικού, αλλά και τη δημιουργία χώρου εκπαιδευτικών και διαδραστικών προγραμμάτων που θα απευθύνεται κυρίως στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Δήμου, αλλά και γενικότερα στο σύνολο της κοινωνίας μας» αναφέρει η ανακοίνωση, μεταφέροντας τη συζήτηση που έγινε. Η κα  Καλογιάννη τόνισε ότι «η προβολή και η προαγωγή δράσεων στους τομείς πολιτισμού και την παιδείας στον Δήμο μας, συνδέονται με την εγκατάσταση των φορέων τους σε μόνιμη και σταθερή βάση, μέσω της αξιοποίησης και εκμετάλλευσης των εγκαταλειμμένων κτιρίων στο Δήμο», παραπέμποντας και στο πρόγραμμα της παράταξης.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back