ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Καθαριότητα: το μεγάλο στοίχημα

Εικόνα του άρθρου Καθαριότητα: το μεγάλο στοίχημα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/08/2020, 16:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η καθαριότητα είναι ένας τομέας που η δημοτική αρχή Ιωαννίνων δεν έχει κερδίσει το στοίχημα. Μέσα σε έναν χρόνο, οι επιλογές της κατάφεραν να προκαλέσουν αρκετές αντιδράσεις όχι μόνο από την αντιπολίτευση αλλά και από εργαζόμενους του Δήμου Ιωαννιτών.

Με σημερινή της ανακοίνωση, η δημοτική αρχή του Μωυσή Ελισάφ κάνει γνωστό ότι «θα προχωρήσει στην παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου της για την καθαριότητα και την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε όλη την έκταση του Δήμου».

 Η δήλωση αυτή της μίας σειράς γίνεται με αφορμή την τελευταία απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου σύμφωνα με την οποία η δημοτική αρχή θα προχωρήσει στην πρόσληψη 38 εργαζόμενων με 8μηνες συμβάσεις. «Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα που γίνεται στο πλαίσιο της ολιστικής αντιμετώπισης των προβλημάτων και της εξεύρεσης ολοκληρωμένων λύσεων» αναφέρει το Δημαρχείο. Παράλληλα, στο ανθρώπινο δυναμικό της υπηρεσίας καθαριότητας και ανακύκλωσης θα προστεθούν και άλλα άτομα μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.  

Στην ίδια ανακοίνωση, σημειώνει ότι έχει γίνει πλήρης αποτύπωση της κατάστασης που επικρατεί στον τομέα καθαριότητας τόσο σε μέσα όσο και σε προσωπικό, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εν αναμονή λοιπόν της παρουσίασης του ολοκληρωμένου σχεδίου για την καθαριότητα της πόλης εκ μέρους της δημοτικής αρχής.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back