Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κ. Κυριαζής: Καταγγέλλει και αποχωρεί

Εικόνα του άρθρου Κ. Κυριαζής: Καταγγέλλει και αποχωρεί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/09/2019, 17:52
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη σύμπραξη της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» με επικεφαλής τον Άρη Μπαρτζώκα (και νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ) με την παράταξη «Γιάννενα-Νέα Εποχή» καταγγέλλει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και μέλος της πρώτης παράταξης Κώστας Κυριαζής. Ο κ. Κυριαζής μάλιστα μέσω του fb ανακοίνωσε και την αποχώρησή του από την παράταξη «Γιάννενα Τώρα».

Όπως καταγγέλλει, στο «γράμμα» του προς τη γραμματεία της παράταξης, η απόφαση της σύμπραξης θα έπρεπε να παρθεί από τη γενική συνέλευση και όχι από τη γραμματεία, σημειώνοντας μάλιστα ότι η γενική συνέλευση θα αποτιμούσε και τα αίτια της συντριπτικής ήττας της παράταξης στις τελευταίες εκλογές και θα καταλόγιζε πολιτικές ευθύνες.

«Επί της ουσίας της απόφασης, διαφωνώ κάθετα με την υπογραφή του πρακτικού συνένωσης. Η δημιουργία της παράταξης το μακρινό πια 2014, έγινε γιατί θεωρούσαμε τις προηγούμενες δημοτικές αρχές σφόδρα αποτυχημένες, έως καταστροφικές για την πόλη. Πώς συνεργαζόμαστε τώρα με αυτό που κατηγορούσαμε;» αναρωτιέται.

Κάνει γνωστό δε ότι η παράταξη του κ. Ελισάφ είχε προσκαλέσει την παράταξη του κ. Μπαρτζώκα να συνενωθεί μαζί της προεκλογικά. «Δεν το πράξαμε και επιλέξαμε την ανεξάρτητη πορεία, με όλο το βάρος αυτής της απόφασης» τονίζει. Στο τέλος της παρέμβασής του, ασκεί κριτική στον κ. Μπαρτζώκα λέγοντας ότι «ο επικεφαλής δεσμεύει την παράταξη σε συνεργασίες που για μένα είναι αδιανόητες». Και κάπως έτσι κλείνει ένα κεφάλαιο έξι ετών για τον κ. Κυριαζή.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back