Oikonomou pisoi

Κ. Γάτσιος: «Το ΚΙΝΑΛ δεν είναι δεκανίκι κανενός»

Εικόνα του άρθρου Κ. Γάτσιος: «Το ΚΙΝΑΛ δεν είναι δεκανίκι κανενός»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/06/2019, 19:22

Τη θέση ότι το ΚΙΝΑΛ ότι «δεν θα γίνει το δεκανίκι κανενός» εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Γάτσιος σε συνέντευξή του στον Σκάι και στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

«Οι πολίτες όταν ψηφίζουν, ψηφίζουν και για κυβέρνηση και για αντιπολίτευση. Θα πρέπει βέβαια πρώτ’ απ’ όλα να δούμε τα αποτελέσματα των εκλογών. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ένα κόμμα το οποίο λαμβάνει 8-10%, δεν παίρνει εντολή να κυβερνήσει, παίρνει εντολή να αντιπολιτευτεί. Δεκανίκια του κ. Μητσοτάκη ή του κ. Τσίπρα δεν θα γίνουμε», υπογράμμισε.

Ταυτόχρονα εξέφρασε τη βεβαιότητά του του ότι το ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής, θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις. Ειδικά για τον νομό Ιωαννίνων, εκτίμησε πως το Κίνημα Αλλαγής θα πάρει διψήφιο ποσοστό, μεταξύ 10% με 12%, κάτι που θα του επιτρέψει να εκλέξει βουλευτή.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του στο νομό Ιωαννίνων, ο κ. Γάτσιος ανέφερε ότι επιθυμία του ήταν και είναι «να συνεισφέρει όχι μόνο στην ανόρθωση της δημοκρατικής παράταξης, αλλά και στην Ήπειρο, στα Γιάννενα που είναι ο τόπος του, από τον οποίο ξενιτεύτηκε μεν αλλά ποτέ δεν έφυγε», ενώ πρόσθεσε ότι τα Γιάννενα μπορεί να απελευθερώθηκαν το 1913, αλλά «ενώθηκαν οργανικά με την υπόλοιπη χώρα εκατό χρόνια μετά, το 2013, με την Εγνατία και την Ιόνια, που είναι έργα που σχεδίασε και χρηματοδότησε το ΠΑΣΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back