Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 19-12-2019, 12:15
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To κινηματογραφικό του αφιέρωμα σε «Ιστορίες ενηλικίωσης» συνεχίζει το καλλιτεχνικό σωματείο Ιωαννίνων «Εξαύδα». Το σωματείο κλείνει τη χρονιά με την προβολή της βραβευμένης ταινίας «Juno» του Τζέισον Ράιτμαν στις 22 και 23 Δεκεμβρίου, στις 20:15, στο θεατράκι του (στην οδό Κουντουριώτη 31, οικονομική ενίσχυση 2 ευρώ, τηλ.6945377240).

Η υπόθεση: Η Τζούνο είναι ένα ειλικρινές έφηβο κορίτσι, με ισχυρές δόσεις αυτοπεποίθησης και μοναδική αίσθηση του χιούμορ, που έχει πάντα τον έλεγχο της κατάστασης. Ένα βαρετό απόγευμα, η Τζούνο αποφασίζει να κάνει σεξ με τον Μπλίκερ και το αποτέλεσμα είναι μια απρόσμενη εγκυμοσύνη. Η Τζούνο και η κολλητή της, Λία, σχεδιάζουν να βρουν για το αγέννητο μωρό, τους τέλειους γονείς που θα το υιοθετήσουν. 

Η αναζήτηση οδηγεί στον Μαρκ και στη Βανέσα, ένα ευκατάστατο και φαινομενικά τέλειο ζευγάρι. Καθώς όμως η Τζούνο ετοιμάζεται να φέρει το μωρό στον κόσμο, η ειδυλλιακή ζωή των Μαρκ και Βανέσα αρχίζει να παρουσιάζει ρωγμές. Η Τζούνο θα βιώσει μια συναισθηματική περιπέτεια εννέα μηνών, από την εφηβεία προς την ενηλικίωση.

Πρωταγωνιστούν: Έλεν Πέιτζ, Μάικλ Σέρα, Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζέισον Μπέιτμαν.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2