Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισοπαλία στη «ρουλέτα»

Εικόνα του άρθρου Ισοπαλία στη «ρουλέτα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/02/2017, 21:11
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ένα πολύ καλό ματς, από τα καλύτερα φετινά της Σούπερ Λίγκας, ο ΠΑΣ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τα Περιβόλια, παρότι θα μπορούσε με την ίδια ευκολία να χάσει ή και να νικήσει. Το τελικό 3-3 με τον Πλατανιά ανταποκρίνεται σε ένα παιχνίδι με πολλές τελικές, πολλές ευκαιρίες, δύο τερματοφύλακες σε καλή μέρα, παρά τα τρία γκολ που δέχτηκε ο καθένας και δύο άμυνες όχι στο καλύτερό τους απόγευμα.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε 2-0 μόλις στο 9’ και στο 11’, με τους Κόντε και Τζημόπουλο που εκμεταλλεύτηκαν τις πάσες του Ζάιρο, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους. Μέχρι το 20’, Ζάιρο και Βιδάλ πάσαραν με την ίδια ευκολία που ανέπνεαν και ο ΠΑΣ είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 32’ όμως ο Γιακουμάκης εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην άμυνα του ΠΑΣ και μείωσε, ενώ ο Κάργας στο 40’ πήρε τη σκυτάλη και για τον ίδιο λόγο, ισοφάρισε το ματς. Στο μεταξύ, ο Πασχαλάκης είχε κρατήσει το σκορ με δύο πολύ καλές αποκρούσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους ίδιους ρυθμούς. Στο 51’ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι από κεφαλιά του Μπέριου που χτύπησε στον Πριντέτα, ενώ στη συνέχεια της φάσης από το κόρνερ του ΠΑΣ, ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι αμυντικοί είχαν μείνει στην επίθεση και προηγήθηκε με τον Σίγκνεβιτς στην κόντρα.

Ο Πέδρο Κόντε όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 58’ ο στράικερ ισοφάρισε με ένα τρομερό γκολ, με διαγώνιο σουτ από τη γωνία σχεδόν της περιοχής. Στη συνέχεια, το ματς έγινε ρουλέτα. Ο ΠΑΣ είχε πολλές ευκαιρίες να φύγει με τη νίκη, αλλά σταμάτησε στον Σωτηρίου που ανέλαβε δράση απέναντι, κυρίως στον Μαμπουλού και τον Ζάιρο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back