Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισοπαλία στη «ρουλέτα»

Εικόνα του άρθρου Ισοπαλία στη «ρουλέτα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/02/2017, 21:11
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ένα πολύ καλό ματς, από τα καλύτερα φετινά της Σούπερ Λίγκας, ο ΠΑΣ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τα Περιβόλια, παρότι θα μπορούσε με την ίδια ευκολία να χάσει ή και να νικήσει. Το τελικό 3-3 με τον Πλατανιά ανταποκρίνεται σε ένα παιχνίδι με πολλές τελικές, πολλές ευκαιρίες, δύο τερματοφύλακες σε καλή μέρα, παρά τα τρία γκολ που δέχτηκε ο καθένας και δύο άμυνες όχι στο καλύτερό τους απόγευμα.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε 2-0 μόλις στο 9’ και στο 11’, με τους Κόντε και Τζημόπουλο που εκμεταλλεύτηκαν τις πάσες του Ζάιρο, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους. Μέχρι το 20’, Ζάιρο και Βιδάλ πάσαραν με την ίδια ευκολία που ανέπνεαν και ο ΠΑΣ είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 32’ όμως ο Γιακουμάκης εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην άμυνα του ΠΑΣ και μείωσε, ενώ ο Κάργας στο 40’ πήρε τη σκυτάλη και για τον ίδιο λόγο, ισοφάρισε το ματς. Στο μεταξύ, ο Πασχαλάκης είχε κρατήσει το σκορ με δύο πολύ καλές αποκρούσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους ίδιους ρυθμούς. Στο 51’ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι από κεφαλιά του Μπέριου που χτύπησε στον Πριντέτα, ενώ στη συνέχεια της φάσης από το κόρνερ του ΠΑΣ, ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι αμυντικοί είχαν μείνει στην επίθεση και προηγήθηκε με τον Σίγκνεβιτς στην κόντρα.

Ο Πέδρο Κόντε όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 58’ ο στράικερ ισοφάρισε με ένα τρομερό γκολ, με διαγώνιο σουτ από τη γωνία σχεδόν της περιοχής. Στη συνέχεια, το ματς έγινε ρουλέτα. Ο ΠΑΣ είχε πολλές ευκαιρίες να φύγει με τη νίκη, αλλά σταμάτησε στον Σωτηρίου που ανέλαβε δράση απέναντι, κυρίως στον Μαμπουλού και τον Ζάιρο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3