Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 4-09-2019, 19:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εκδηλώσεις με τίτλο «Ioannina New Era» στις όχθες της Παμβώτιδας διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου. Οι εκδηλώσεις γίνονται για το «καλωσόρισμα του φθινοπώρου στην πόλη μας» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση. Ο τίτλος «Ioannina New Era», ελληνιστί «Ιωάννινα Νέα Εποχή», παραπέμπει στην παράταξη του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ «Γιάννενα-Νέα Εποχή»…

Οι εκδηλώσεις λοιπόν θα γίνουν στο Πέραμα, στον Μώλο και στο Νησί, με την είσοδο για το κοινό να είναι ελεύθερη. Όλες θα ξεκινούν στις 20:30. Αναμφίβολα, όλη την προσοχή θα κερδίσει η εν πλω συναυλία από την πλατεία Μαβίλη έως το «Δώδεκα» με Γιώργο Γάκη κι άλλους.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

PeramaRocks

Λιμάνι Περάματος

Συμμετέχουν:

Daffodils, Felony Case, Fire Burst και οι Blues Makers με τον Γιάννη Αυγερινό.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Rockarolla

Εν πλω συναυλία με τα καραβάκια από την πλατεία Μαβίλη έως το «Δώδεκα»

Συμμετέχουν:

George Gakis & the Troublemakers 

Fortissimo 

Μια rock βαρκαρόλα με καραβάκια που θα υποδέχονται το κοινό και βόλτα δίπλα στις όχθες της λίμνης για να την απολαύσουν θεατές και περιπατητές του Μώλου.

*H επιβίβαση στα καραβάκια θα γίνεται δωρεάν με δελτία προτεραιότητας που θα διανεμηθούν στο κιόσκι του Mώλου, στις 7:30 μ.μ.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Party Island

Νησί (πλατεία)

Η εκδήλωση ξενικά με Rock ’n’ roll πάρτυ και συνεχίζεται με λαϊκά και έντεχνα ελληνικά τραγούδια με την Ορχήστρα του Γιάννη Σταύρου.

Street Musicians από το ISM (Ιoannina School of Music) θα υποδέχονται τους θεατές στους γραφικούς δρόμους του Νησιού.

Παράλληλα ο Αιμίλιος Νέος θα εκθέσει τις φωτογραφίες του.

Το Σωματείο Λεμβούχων Νήσου προσφέρει στους επισκέπτες μειωμένο εισιτήριο από τις 6 μ.μ. και μετά (1 ευρώ ανά διαδρομή). Τα τελευταία δρομολόγια από το Νησί θα γίνουν μετά το πέρας των εκδηλώσεων για την ομαλή επιστροφή των επισκεπτών.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα