ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ioannina Lake Run 2022: Αφιερωμένο στους εθελοντές και εθελόντριες

Εικόνα του άρθρου Ioannina Lake Run 2022: Αφιερωμένο στους εθελοντές και εθελόντριες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/09/2022, 16:44
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αφιερωμένο στους εθελοντές και εθελόντριές του είναι το φετινό Ioannina Lake Run, ως αναγνώριση στη συνεισφορά τους, στα 16 χρόνια της διοργάνωσης.

«Οι εθελοντές-τριες αποτελούν ένα από τα συστατικά στοιχεία επιτυχίας του Ioannina Lake Run, με την προσφορά τους να μην περιορίζεται στην οριοθέτηση της διαδρομής και στην τροφοδοσία και υδροδοσία των δρομέων, αλλά, με τη δυναμική τους παρουσία, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους, εμψυχώνουν όλους τους αθλητές στην προσπάθειά τους» αναφέρει η διοργάνωση, μεταξύ άλλων.

Έτσι, στην τελετή έναρξης που θα γίνει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις 20.30 στην πλατεία Μαβίλη, θα βραβευτούν οι ομάδες που στηρίζουν με εθελοντές-τριες τους τη διοργάνωση.

Επίσης, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, οργανώνεται στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» μια εκδήλωση - παρουσίαση με θέμα «Αρχές διαχείρισης εθελοντών και αξιολόγησης των κινήτρων συμμετοχής τους σε αθλητικά γεγονότα – Η περίπτωση του Ioannina Lake Run», με ομιλητή τον Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αθανάσιο Στρίγκα. Συνδιοργανώνουν οι Paguristas.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back