ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

17ο ILR: Οι βραβεύσεις στην τελετή έναρξης

Εικόνα του άρθρου 17ο ILR: Οι βραβεύσεις στην τελετή έναρξης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/09/2023, 16:37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η 17η τελετή έναρξης του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ήταν (και) μια ευχαριστία στους ανθρώπους και τους φορείς που έχουν στηρίξει τη διοργάνωση.

Το καλωσόρισμα έκαναν ο γενικός διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αγνή Δρίμτζια και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αποστόλης Τζελέτας, ο οποίος παρουσίασε την τελετή.

Μίλησαν επίσης οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών, όπως ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Γκαρτζονίκας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάκης Χρυσοστόμου, κ.α.

Ο Γύρος Λίμνης βράβευσε τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για την έκθεση Plasmata II. Το βραβείο παρέλαβαν ο επικεφαλής της παραγωγής της έκθεσης Βασίλης Παναγιωτακόπουλος και ο accounting manager της Στέγης Θεόφιλος Νικολάου.

Επίσης, βραβεύτηκε ο brand director Δημήτρης Παπάζογλου και η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, Βαρβάρα Παπαδοπούλου.

Ακόμα βραβεύτηκαν ο Κώστας Χουβαρδάς για το «δρομικό βραβείο Γκίνες που πήρε, με τους μαραθώνιούς του, ο Γιάννης Οικονόμου που  αγωνίστηκε σε 18 μαραθωνίους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αμφότεροι μέλη της διοργάνωσης ως αλυτάρχης και κριτής. Βραβεύτηκε ο χρυσός ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Στέφανος Ντούσκος, το περιφερειακό τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι Θωμάς Ράπτης και Αμαλία Τσιγαρά, γονείς τεσσάρων πρωταθλητών του στίβου.

Τις βραβεύσεις και τις απονομές διπλωμάτων έκαναν η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ειδικών Μορφών Τουρισμού Ηπείρου Ηλίας Γκαρτζονίκας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Χρυσοστόμου, εκπρόσωποι επιχειρήσεων και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη και Θωμάς Μπέγκας.

Η τελετή έναρξης έκλεισε με μία αναφορά στη συμμετοχή του Ioannina Lake Run στην καμπάνια ενημέρωσης για την άνοια στο πλαίσιο του φετινού Παγκόσμιου Μήνα Alzheimer, μέσω του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Ιωαννίνων της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π., μια ομάδα του οποίου τρέχει στον αγώνα των 5 χλμ., θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα «Ποτέ πολύ νωρίς -Ποτέ πολύ αργά».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back