ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Invisible»... μαζί με τον Δημήτρη Αθανίτη

Εικόνα του άρθρου «Invisible»... μαζί με τον Δημήτρη Αθανίτη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/03/2017, 23:30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα Γιάννενα, στις 22 Μαρτίου, θα φιλοξενήσουν την ειδική προβολή της ελληνικής ταινίας «Invisible» (Aόρατος) του Δημήτρη Αθανίτη, της ταινίας που έχει κερδίσει μια σειρά από βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ (μεγάλο βραβείο στη Figuera Film Art, βραβεία καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και πρώτου ρόλου στο London Greek Film Festival και άλλα). 

Ο «Αόρατος» αφορά την προσπάθεια ενός διαζευγμένου πατέρα που απολύεται, να επανακτήσει τη χαμένη του αξιοπρέπεια με τον πλέον επώδυνο τρόπο. Στον ρόλο του πατέρα ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος έχει κερδίσει τρία βραβεία για την ερμηνεία του. 

Η προβολή της ταινίας στα Γιάννενα θα γίνει στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δ. Χατζής», στα παλιά σφαγεία, στις 20:30. Την ταινία θα παρουσιάσει ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ο Δημήτρης Αθανίτης, ο οποίος θα μιλήσει με τους θεατές μετά την προβολή. Εκτός από τον Στάνκογλου, στον «Αόρατο» παίζουν: Κόρα Καρβούνη, Μενέλαος Χαζαράκης, Νικολίτσα Ντρίζη, Κώστας Ξυκομηνός, Ευα Στυλάντερ, Βιργινία Ταμπαροπούλου και ο μικρός Χρήστος Μπενέτσης. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back