ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ILR22: Νικητής στα 5 χλμ ο Ν. Κολιός

Εικόνα του άρθρου ILR22: Νικητής στα 5 χλμ ο Ν. Κολιός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/09/2022, 11:02
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νικητής του αγώνα των 5 χλμ. στο Ioannina Lake Run ήταν ο Νέστορας Κολιός, ο γιαννιώτης αθλητής που κερδίζει τον αγώνα τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Κολιός έκανε χρόνο 15.32, αφήνοντας στη 2η θέση τον Γιώργο Σταμούλη με χρόνο 15.41, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Νικόλαος Πονηρέας (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας Παλληνεύς) σε 16.15.

Στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Χρυσούλα Ανδρούτσου του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων με χρόνο 19.52, στη δεύτερη η Ελένη Νικολοπούλου του ΓΑΣ Αγρινίου, που κάλυψε την απόσταση σε 20.09, και τρίτη η Σταυρούλα Παπαδοπούλου (Αρσάκειο) με χρόνο 20.53.

Οι τρεις πρώτοι νικητές-τριες των γενικών κατηγοριών στεφανώθηκαν με τα στεφάνια των νικητών, τα οποία δημιούργησαν τα παιδιά που συμμετείχαν σε δημιουργικό εργαστήρι στην «Εβδομάδα Λίμνης».

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… στο Ioannina Lake Run

Στην «προθέρμανση», 280 μαθητές και μαθήτριες έτρεξαν στον αντίστοιχο δρόμο, ενώ μικρότερη από άλλες χρονιές, εξαιτίας των μετεωρολογικών προβλέψεων που δεν επιβεβαιώθηκαν, ήταν η συμμετοχή στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά Καρότσι», με χορηγό τη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη». Στην αφετηρία βρέθηκαν 33 μαμάδες και ένας μπαμπάς, που διάνυσαν την απόσταση του 1 χλμ.

Επίσης, 68 άτομα με αναπηρίες πήραν μέρος στον Παραλίμνιο Δρόμο 1χλμ ΑμεΑ.


Δείτε live την εκκίνηση:


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back