ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ικανοποιημένη η Terracom από την «Ημέρα Καριέρας ‘23»

Εικόνα του άρθρου Ικανοποιημένη η Terracom από την «Ημέρα Καριέρας ‘23»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/05/2023, 17:15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Terracom συμμετείχε στη φετινή «Ημέρα Καριέρας» που διοργανώθηκε στο ισόγειο του Συνεδριακού Κέντρου «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στις 3 Μαΐου.

«Οι αντιπρόσωποί μας συναντήθηκαν με δεκάδες υποψηφίους και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις δράσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία μας, για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας καθώς και για τη γενικότερη επαγγελματική σταδιοδρομία που μπορούν να ακολουθήσουν. Οι υποψήφιοι έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό όσον αφορά στις ευκαιρίες εξέλιξης και σταδιοδρομίας που προσφέρει η Terracom και αρκετοί από αυτούς εκδήλωσαν ζωηρό ενδιαφέρον για μια θέση στην εταιρεία» σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρία, η οποία συμπληρώνει:

«Στην Terracom, πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι η βασική μας δύναμη και η ομάδα μας αποτελεί τη βάση της επιτυχίας μας. Παρέχουμε στους εργαζομένους μας ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας, που τους επιτρέπει να αναπτύσσονται τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάπτυξη των ανθρωπίνων πόρων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μας, και για αυτόν τον λόγο τους παρέχουμε όλα τα κατάλληλα εργαλεία και προϋποθέσεις που χρειάζονται για να επιτύχουν».

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back