Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήττα με… δυνατό υπνωτικό

Εικόνα του άρθρου Ήττα με… δυνατό υπνωτικό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/03/2018, 20:21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τους αγωνιστικούς λόγους για τους οποίους δεν έλειψε ιδιαίτερα το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκας θύμισαν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή. Ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0, σκοράροντας σε μια από τις ελάχιστες φάσεις του πολύ κακού παιχνιδιού. Ο ΠΑΣ, παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και λογικά, αν δεν είχε «υποστεί» τη διακοπή, θα έπαιρνε κάτι παραπάνω στο Αγρίνιο, ήταν «φλύαρος» και όχι αποτελεσματικός.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 14’, όταν ο Μάρκος Πάουλο έκανε τη σωστή προβολή σε σέντρα του Ντίας και αυτό έμελε να είναι το τελικό σκορ. Ο ΠΑΣ είχε κάποιες ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν και τελικά, έφυγε ηττημένος. Ενδεικτικό του παιχνιδιού ήταν οι πολλοί τραυματισμοί παικτών. Οι γηπεδούχοι τέλειωσαν το ματς με τρεις αναγκαστικές αλλαγές ενώ για λίγο έπαιξαν με 10 παίκτες, όπως και ο ΠΑΣ, από το 55’. Τότε αποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος, λόγω της κίνησής του να ρίξει γροθιά στον Ρόσα, ο οποίος… προσποιήθηκε ότι την έφαγε στο πρόσωπο. Η κίνηση πάντως ορθά τιμωρήθηκε.

Παρότι με 10 παίκτες ο ΠΑΣ κυνήγησε την ισοφάριση και αν ο Κόντε ήταν πιο έτοιμος στο στρώσιμο του Χέλκβιστ στο 78’, ίσως να την είχε πετύχει.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Μπράβο, Γιαννιώτης, Μάζουρεκ (63' Ιταμπέλ), Ρόσα, Ντίας (71' Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο, Μαρινάκης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ (74' Βακράκος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς (62' Λίλα), Γιάκος (73' Χέλκβιστ), Χαλκιαδάκης, Μανθάτης (57' Νικολιάς), Βιντάλ, Κόντε.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back