Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήταν όλοι εκεί…

Εικόνα του άρθρου Ήταν όλοι εκεί…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/01/2017, 22:07
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τους αθλητές του που διακρίθηκαν εντός κι εκτός συνόρων της χώρας, με επικεφαλής φυσικά τους τρεις ολυμπιονίκες, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Στέφανο Ντούσκο, βράβευσε χτες ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας του.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Ομίλου Χρήστος Αλεξίου. «Το 2016 ήταν μία σημαντική χρονιά για τη γιαννιώτικη κωπηλασία και τον Όμιλό μας που την υπηρετεί πιστά για πάνω από έξι δεκαετίες» τόνισε ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στη διεξαγωγή της β’ φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος που έγινε στα Γιάννενα το καλοκαίρι. Για την ιστορία του Ομίλου μίλησε και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Καραμπίνας ενώ ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας διαβεβαίωσε πως ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα στο σωματείο με όσες δυνάμεις διαθέτει. Με θερμά λόγια μίλησαν και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κατηρτσίδης και Παντελής Κολόκας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος και Βασίλης Καλούδης αντίστοιχα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι η πολιτεία πρέπει να στηρίζει πιο έμπρακτα τους αθλητές με διακρίσεις, χαρακτηρίζοντας το μπόνους του 10% στις πανελλαδικές εξετάσεις «πολύ μικρή ανταμοιβή».

Στην εκδήλωση μίλησε και ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, παλιός αθλητής του Ομίλου, ο οποίος υποστήριξε επίσης ότι «οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και τα σωματεία που τους αναδεικνύουν με πολύ κόπο κι αγώνα, πρέπει να ενισχύονται απ’ όλους με έμπρακτο τρόπο». Και οι τοποθετήσεις δεν σταμάτησαν. Μίλησαν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Αντώνης Φούσας, ο πρώην δήμαρχος και πρώην πρόεδρος του Ομίλου Χαρίλαος Τόλης, η παλιά ολυμπιονίκης Τόνια Σβάιερ, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας Κώστας Νταλαμάγκας, το ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Γιώργος Νικολαΐδης, ο Τέλης Καζαντζής, επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης του Ομίλου, και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Γιάννης Μήτσης.

Εκτός από τους αθλητές, βραβεύτηκαν ο γιαννιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Παλαιοπάνος και οι προπονητές του Ομίλου Αγγελική Γκρέμου, Φώντας Παπάζογλου, Λευτέρης Τζίμας, Θανάσης Μπουκουβάλας και Αλέξανδρος Φώτης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back