Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πίτα, τιμητικές διακρίσεις και… αιτήματα

Εικόνα του άρθρου Πίτα, τιμητικές διακρίσεις και… αιτήματα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/01/2020, 17:38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Την πίτα του έκοψε ο ΝΟΙ, μαζί με την καθιερωμένη πλέον τελετή βράβευσης των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το 2019.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Μαρία Κεφάλα, οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γοργόλης και Αγνή Νάκου, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Γιούλα Μητροκώστα, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Καλούδης, σε μια… ισχυρή παρουσία της περιφερειακής αρχής στη γιορτή, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας, ο δημοτικός σύμβουλος Βλάσης Παπαχρήστος κ.α.


Η πρόεδρος του ΝΟΙ Μάρθα Παλαιοπάνου καλωσόρισε παρεβρισκόμενους-ες και τόνισε, με αφορμή και τη διοργάνωση του διεθνούς κωπηλατικού αγώνα στην Παμβώτιδα, «κερδίσαμε το στοίχημα». Για μια ακόμα φορά, αναφέρθηκε το όνομα του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη, ως συμπαραστάτη της προσπάθειας. Πριν από λίγες μέρες, ο ΝΟΙ βράβευσε τον περιφερειάρχη για τη συμβολή στη, συλλογικής κατά τα λοιπά προσπάθειας, διοργάνωση

Η κα Παλαιοπάνου «προέτρεψε» σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τους ιθύνοντες του ΠΕΑΚΙ να εντείνουν τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της Λιμνοπούλας», ζητώντας ένα κλειστό γυμναστήριο δίπλα στα λεμβαρχεία.

Τέλος, η πρόεδρος του ΝΟΙ αναφέρθηκε στις διακρίσεις του συλλόγου και κάλεσε τους Γιαννιώτες «να εμπιστευθούν τα παιδιά τους στους προπονητές και τις υποδομές του συλλόγου».

Η διοίκηση του ΝΟΙ τίμησε τη μνήμη του Σωτήρη Στάμου, ιστορικού προέδρου του συλλόγου, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στην οικογένειά του. Την πλακέτα παρέλαβε η κόρη του Θέκλα Στάμου, ενώ η κα Παλαιοπάνου μίλησε για την 40ετή και πλέον προσφορά του Σωτήρη Στάμου στην κωπηλασία.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back