ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήταν καλύτερος, αλλά...

Εικόνα του άρθρου Ήταν καλύτερος, αλλά...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/12/2018, 21:07
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέβηκε στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη αποφασισμένος να ανασχέσει τα άσχημα αποτελέσματα και τις μέτριες εμφανίσεις. Έπαιξε καλύτερα από το γηπεδούχο και με κινητήρια δύναμη τον πολύ καλό Κρίζμαν, απείλησε περισσότερες φορές τον Αστέρα, αλλά βρέθηκε ηττημένος στο τέλος με γκολ του Φερνάντεθ στο 90ο λεπτό. 

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά με τον Παπαδόπουλο να γλιτώνει τον Αστέρα από το 0-1 μόλις στο 8’, σε σουτ του Κρίζμαν. Ο Κροάτης ίσως να γινόταν σκόρερ αν στο 24’ δεν παρέμβαινε ο Βλάχος, ενώ στο 41’ ο Κρίζμαν έβγαλε τρομερή κάθετη μπαλιά στον Κλάους, αυτός βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έκανε πιο αισθητή την παρουσία του με τον Μανιά στο 49’ και τον Κώτσιρα στο 65’. Στο 76’ ο Κρίζμαν και πάλι μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν και πάλι ο σωτήρας της ομάδας του. Στο 87’ δεν μέτρησε γκολ του Δουβίκα για επιθετικό φάουλ στον Μπουκουβάλα ενώ λίγο αργότερα, ο Τόνσο δεν βρήκε τη μπάλα από καλή θέση, στην περιοχή του ΠΑΣ.

Στο 90', ο Καλτσάς έκανε το γύρισμα και ο Φερνάντεθ νίκησε στην κίνηση τον Βελλίδη, προσθέτοντας προβλήματα στον ΠΑΣ...


Αστέρας (Γ. Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγα, Βλάχος (85’ Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς (90+ Μπέλοκ), Καλτσάς, Κυριακόπουλος (61’ Φερνάντες)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63’ Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κρίζμαν, Ξύδας (88’ Μυστακίδης), Σιόντης (82’ Σκόνδρας), Αθανασιάδης

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back