Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ήπειρος Όλον»: Δεν δίνουμε λευκές επιταγές

Εικόνα του άρθρου «Ήπειρος Όλον»: Δεν δίνουμε λευκές επιταγές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/07/2024, 23:22
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η παράταξη «Ήπειρος Όλον-Τόπος να Ζεις» με επικεφαλής τον Στέφανο Ζούμπα, με ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει ποια είναι η θέση της σχετικά με τις πολλές απευθείας αναθέσεις έργων ή υπηρεσιών που αποφασίζονται στην Περιφερειακή Επιτροπή.

Η παρέμβασή της έρχεται ως απάντηση-διευκρίνιση στην ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (την οποία δεν κατονομάζει) περί μη ύπαρξης αντιρρήσεων από τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης (που εκπροσωπούνται στην Περιφερειακή Επιτροπή –«Ήπειρος Όλον» και «Κοινό των Ηπειρωτών»).

Η παράταξη του κ. Ζούμπα αναφέρει λοιπόν ότι είναι αντίθετη με όλες τις αποφάσεις της περιφερειακής αρχής για απευθείας αναθέσεις εκτός από αυτές που αφορούν έκτακτες ανάγκες.

Προσθέτει δε ότι στην τελευταία συνεδρίαση καταψήφισε το «πριμ έγκαιρης παράδοσης» για το έργο της Νιάρχου, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή της με τη μελέτη κυκλοφοριακού φόρτου στην ευρύτερη περιοχή του Επισκοπικού με το σκεπτικό ότι αυτή έπρεπε να προηγηθεί της κατασκευής του διπλού κυκλικού κόμβου.

«Δεν δίνουμε σε κανέναν λευκές επιταγές. Συνεπώς αυτό που έντεχνα παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, με την υψηλή επιστασία κάποιων, ισχυρίζονται και γράφουν ό,τι θέλουν, παραποιώντας την αλήθεια έχοντας ασυλία, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Τα πρακτικά των συνεδριάσεων είναι στη διάθεση όλων και μπορούν να τα έχουν τόσο οι παρατάξεις όσο και οι ‘φίλοι’ τους» καταλήγει η παράταξη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back