Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Hellacopters στο Release: Τα καλύτερα για το τέλος

Εικόνα του άρθρου Hellacopters στο Release: Τα καλύτερα για το τέλος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/06/2022, 19:59
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Μια από τις μέρες του φετινού Release festival, στις 19 Ιουλίου είχε εμφανώς… ελλιπές bill. Εντάξει , οι Clutch είναι ένα πολύ μεγάλο συναυλιακό μέγεθος (και) για την Ελλάδα, αλλά δεν είναι σύνηθες να παίζουν μόνοι τους σε καλοκαιρινό φεστιβάλ.

Την περασμένη εβδομάδα, έπεσε η… βόμβα: μαζί τους θα παίξουν, εκτός από τους τρομερούς Έλληνες Deaf Radio και τους Adam, οι Blues Pills και φυσικά, οι Hellacopters.

Οι Σουηδοί του φοβερού και τρομερού Νίκε Άντερσον ήταν από τους μεγάλους «καημούς» του ελληνικού κοινού για χρόνια αλλά φέτος, η αναμονή τελειώνει.

Οι Hellacopters φέτος έχουν νέο (αξιοπρεπέστατο) δίσκο και κλείνουν 20 χρόνια από το By the grace of God, το πιο fun και καταπληκτικό συνάμα άλμπουμ του νεότερου γκαράζ. Είναι επίσης ένα από τα ακριβότερα βινύλια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, οπότε αν το κατέχετε, κρατείστε το ως κόρη οφθαλμού.

Ο Νίκε Άντερσον, πολυπράγμων και πολυδιάστατος, από τους Entombed μέχρι τους Lucifer και από τους Imperial State Electric μέχρι τους Hellacopters, είναι ο άρχων των ριφς που κρατάνε τη μπάντα ψηλά έως πολύ ψηλότερα από το μέσο όρο.  Το φετινό Eyes of Oblivion, το πρώτο μετά από 14 χρόνια απραξίας, διαλύσεων και επανενώσεων, θυμίζει λιγάκι τις μέρες των High Visibility και BtGoG και δημιουργεί απαιτήσεις για το live της πλατείας Νερού.

Μέχρι λοιπόν το πιανάκι να κάνει εισαγωγή στις 19 Ιουλίου, υπάρχει καιρός για μια επανάληψη…

Τα εισιτήρια διατίθενται εδώ

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back