πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Τράπεζα Ηπείρου στο 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Εικόνα του άρθρου Η Τράπεζα Ηπείρου στο 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/10/2019, 18:02
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Τράπεζα Ηπείρου είναι υποστηρίζει τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, συμμετέχοντας στο «11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» που διοργανώθηκε από το Φόρουμ των Επιμελητηρίων της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής & Ιονίου στο Επιμελητήριο της Άρτας.

Ο Γιάννης Βουγιούκας, διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας και ο Βασίλης Τσουκανέλης, εντεταλμένος εκτελεστικός σύμβουλος, μίλησαν στην ενότητα «Εκπαιδευτικά και  υποστηρικτικά  εργαλεία για  την ανάπτυξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας».

Η ομιλία τους είχε θέμα «Πώς τα χρηματοοικονομικά εργαλεία και οι υπηρεσίες μπορούν να ενισχύσουν τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα».

Στο φόρουμ συμμετέχουν εκπρόσωποι 41 επιμελητηρίων, από Αλβανία, Βοσνία –Ερζεγοβίνη, Ιταλία, Κροατία, Μοντενέγκρο, Σερβία, Σλοβενία και Ελλάδα.

«Η Τράπεζα  Ηπείρου απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι στο επίκεντρο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων βρίσκεται ο πελάτης. Για το λόγο αυτό, έχει αναπτύξει εξειδικευμένα προϊόντα αλλά και χρηματοδοτικά προγράμματα, υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν κάθε ενδιαφερόμενη γυναίκα επιχειρηματία είτε να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση είτε να την αναπτύξει περαιτέρω» αναφέρει η τράπεζα στην ανακοίνωσή της.

Ο κ. Βουγιούκας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «για εμάς στην Τράπεζα Ηπείρου, η γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι σήμερα το ζητούμενο. Η επιχειρηματική δυναμική και εξέλιξη των γυναικών της περιοχής μας  είναι δεδομένη. Είναι πρωταρχικός στόχος και καθήκον μας να σταθούμε δίπλα τους και να τους βοηθήσουμε να αρχίσουν αλλά και να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3