ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Η συνεργασία θα συνεχιστεί»

Εικόνα του άρθρου «Η συνεργασία θα συνεχιστεί»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/05/2019, 19:30
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με το μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών. «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επανεπιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και της Μητρόπολης σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η κοινωνική πολιτική, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση κ.α.», όπως αναφέρει η παράταξη.

Ο κ. Μπέγκας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «βρήκαμε στο πρόσωπο του Μητροπολίτη έναν εξαιρετικά ανοιχτόμυαλο άνθρωπο με τον οποίο καταφέραμε να δράσουμε από κοινού σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας αλλά και της προβολής του Δήμου μας. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία αυτή όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά θα αναβαθμιστεί».

Ο δήμαρχος συνέχισε τις περιοδείες το διήμερο και τη Δευτέρα το πρωί, στο εργοτάξιο του Δήμου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Στον Πλάτανο, συνάντησε τους κατοίκους της περιοχής και τον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Ιωαννίνων Λευτέρη Γκλίναβο, ενώ το σαββατοκύριακο περιόδευσε σε κοινότητες της Παμβώτιδας (Πλατανιά, Ηλιόκαλη, Καραδήμα, Δαφνούλα) και συμμετείχε στην Ανατολή στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

«Σας καλωσορίζουμε για πολλοστή φορά στον Πλάτανο και σας ευχαριστούμε γιατί σας είχαμε στο πλευρό μας κι είχαμε όλα αυτά τα χρόνια πολύ καλή συνεργασία» είπε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου απευθυνόμενος στον κ. Μπέγκα. Στα Λακκώματα, οι κάτοικοι «εξέφρασαν την ικανοποίηση τους γιατί η γειτονιά τους θα αναβαθμιστεί με την κατασκευή του πάρκου Λακκωμάτων», σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back