Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

Η σκοτεινή μας πλευρά…

Εικόνα του άρθρου Η σκοτεινή μας πλευρά…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/11/2017, 00:11
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H ομάδα τέχνης «βορείως» επιστρέφει με το έργο «Μικρές σκοτεινές ιστορίες», το οποίο παρουσιάστηκε την περασμένη άνοιξη, για τέσσερις τελευταίες παραστάσεις από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου, στις 21:00, στο ΚΕΠΑΒΙ (αίθουσα 20).

H παράσταση αναπλάθει τις ιστορίες από τα τραγούδια, τα λαϊκά παραμύθια, τις ιστορίες των γιαγιάδων που μεταφέρουν τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης. «Τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης τη βρίσκουμε στα τραγούδια και τα λαϊκά παραμύθια των γιαγιάδων. Τη συναντάμε απενοχοποιημένη και νόμιμη στην παράλογη λογική των πολέμων. Την ανακαλύπτουμε στην καθημερινότητα των μεγάλων δρόμων των πόλεων, αλλά και στη φασίζουσα νοοτροπία και τα γελοία στερεότυπα, που γεμίζουν τα καθιστικά και τα κεφάλια των σύγχρονων νεοελλήνων. Η σκοτεινή μας πλευρά είναι παντού...» αναφέρεται στο σημείωμα της παράστασης.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Σεντελέ και η μουσική του Κώστα Χαριτάτου. Παίζουν: Γιώργος Ζιώγας, Γεωργία Παπαδημητρίου, Χρήστος Πασιάς, Χρήστος Σδράλλης, Γιάννης Σεντελές, Πάνος Σεντελές, Κατερίνα Στεφάνου, Μαρία Τζίμα, Ρίζος Τραγουδάρας και η μικρή Χαρίκλεια Νικολίτσα.

Γενική είσοδος 5 ευρώ (το έργο δεν προτείνεται για παιδιά κάτω των 13 ετών). Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας συνιστάται η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6983366246.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back