ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ πέθανε σε ηλικία 56 ετών

Εικόνα του άρθρου Η Σινέντ Ο’ Κόνορ πέθανε σε ηλικία 56 ετών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/07/2023, 00:42
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ιρλανδικής καταγωγής τραγουδίστρια ήταν περισσότερο γνωστή για το single Nothing Compares 2 U του 1990.

Σε μια δήλωση που μοιράστηκε με το RTÉ, το εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Ιρλανδίας, η οικογένεια της τραγουδίστριας ανέφερε: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Sinéad. Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι και έχουν ζητήσει ιδιωτικότητα σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές».

Απέκτησε τρία παιδιά, ωστόσο είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη ότι το ένα το έχασε πέρυσι πρόωρα, μόλις στα 17 του χρόνια.

Συνολικά έβγαλε 10 άλμπουμ. Το πρώτο της άλμπουμ The Lion and the Cobra κυκλοφόρησε το 1987, μπαίνοντας στο top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

Το επόμενο άλμπουμ της I Do Not Want What I Haven't Got, το οποίο περιλάμβανε το Nothing Compares 2 U, έγινε νούμερο ένα επιτυχία.


Γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον θάνατό του, είπε ότι «αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του» και ζήτησε «να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του».

Προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ το 2018, αλλάζοντας το όνομά της σε Shuhada’ Sadaqat, αλλά συνέχισε να εμφανίζεται με το όνομα που γεννήθηκε.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back