ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η σημασία του να είναι κανείς… Βλάχος

Εικόνα του άρθρου Η σημασία του να είναι κανείς… Βλάχος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/10/2023, 17:41
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το βλάχικο στοιχείο ήταν, είναι και θα είναι κορυφαίο ζήτημα στην πολιτική για τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη. 

Βάσει αυτού του κριτηρίου (και με την προϋπόθεση προφανώς της «γαλάζιας» στήριξης), ο κ. Καχριμάνης συμπαθεί ιδιαίτερα δύο συναδέλφους του: τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Κώστα Αγοραστό. Ο μεν πρώτος εκλέχτηκε ξανά περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ο δε δεύτερος δίνει μάχη την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλία, σε αυτή την περιφέρεια που μεγάλο μέρος της πνίγηκε πριν από έναν μήνα και ένα μεγάλο μερίδιο πολιτικής ευθύνης, αποδίδεται στον υποψήφιο περιφερειάρχη για ελλιπείς χειρισμούς, για απουσία πρόληψης κ.λπ. 

Ο κ. Καχριμάνης δεν καταλαβαίνει από τέτοια και κάνει μια «τοποθέτηση γραμμής», ευχόμενος καλή επιτυχία στον κ. Αγοραστό.

Και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο facebook: «Είμαστε τρεις Βλάχοι Περιφερειάρχες. Οι δυο, ο κος Τζιτζικωστας και εγώ, τελειώσαμε επιτυχώς την πρώτη Κυριακή. Περιμένουμε τον τρίτο, τον Κώστα Αγοραστό που του εύχομαι καλή επιτυχία»…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back