Η πρυτανεία συγχαίρει την Άρτεμη Γιώτσα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2018, 14:57

Η Άρτεμις Γιώτσα, αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών είναι πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Διαπροσωπικής Αποδοχής Απόρριψης (ISIPAR, International Society for Acceptance Rejection).

Η κ. Γιώτσα είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων για την εφαρμογή του προγράμματος στην Ελλάδα ACT/Mικροί Μεγάλοι Μαζί Εναντίον της Βίας σε συνεργασία με τον Αμερικανικό Ψυχολογικό Σύλλογο (APA) και εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχολόγων (European Federation of Psychological Association) στις επιστημονικές επιτροπές για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ηθική Δεοντολογία (Board of Human Rights and Board of Ethics).

Με την ανάληψη της προεδρίας της, η κα Γιώτσα ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου Διαπροσωπικής Αποδοχής Απόρριψης στην Ελλάδα, το οποίο θα γίνει στις 15-18 Μαΐου 2018 στην Αθήνα, στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται καλή επιτυχία στο έργο της.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back