Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η πλατεία φωταγωγήθηκε…

Εικόνα του άρθρου Η πλατεία φωταγωγήθηκε…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/12/2020, 23:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έγινε και η φωταγώγηση της κεντρικής πλατείας και του χριστουγεννιάτικου δέντρου χωρίς κόσμο και μέσω live streaming. Στη λιτή εκδήλωση στην πλατεία βρέθηκαν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, τρεις μουσικοί του Δημοτικού Ωδείου και μια χορεύτρια. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «μέσα από τους ήχους και τις κλασικές χορευτικές φιγούρες ο Δήμος στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, απαραίτητο για τις μέρες που ζούμε».

Ο Γεράσιμος Λώλης και ο Αλέξανδρος Λώλης στο βιολί και ο Απόστολος Παπαπέτρος ερμήνευσαν το «Song from a Secret Garden» του R. Loveland. Το εικαστικό μέρος της εκδήλωσης συμπληρώθηκε από τον κλασικό χορό της Έφης Κοσμέρη σε χορογραφία της Τζίνας Βίκα.

Στο μήνυμά του, ο δήμαρχος μίλησε για τα διαφορετικά αυτά Χριστούγεννα, δίνοντας έμφαση στην ελπίδα που φέρνουν αυτές οι γιορτές μαζί τους ανέκαθεν. «Την ελπίδα που όλοι χρειαζόμαστε για να μειώσουμε τις αποστάσεις, να ανταμώσουμε νοερά, να σφίξουμε τα χέρια και να πιστέψουμε πως το μέλλον θα είναι καλύτερο» τόνισε.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως και πέρσι, είναι παραδοσιακό και λιτό, ενώ η φετινή «ατραξιόν» είναι ένα λαμπερό έλκηθρο…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back