Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

«Η Μωβ Ομπρέλα»… ανοίγει

Εικόνα του άρθρου «Η Μωβ Ομπρέλα»… ανοίγει
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/12/2018, 23:09
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο παραστάσεις του έργου της Άλκης Ζέη «Η Μωβ Ομπρέλα» για το κοινό θα κάνει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο Καμπέρειο Θέατρο.

Η «Μωβ Ομπρέλα» σε σκηνοθεσία Δήμητρας Λαρεντζάκη, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι. Από τις 5 Νοεμβρίου ξεκίνησε να παίζεται για τους μαθητές.

Στην παράσταση παίζουν: Αρετή Τίλη, Δημήτρης Μπαμπανιώτης, Ευάγγελος Χαλκιαδάκης, Νίκος Τουρνάκης, Στέλλα Ράπτη, Γιάννης Ασκάρογλου, Δημήτρης Όντος, Χρήστος Χριστόπουλος, Κωνσταντίνα Εμμανουήλ.

Λίγα λόγια για το έργο: Η Ελευθερία ή αλλιώς Λέτρω, ένα δεκάχρονο κορίτσι, ζει με τους γονείς της και τα δύο δίδυμα μικρότερα αδέρφια της στο Μαρούσι. Τότε, το τελευταίο καλοκαίρι πριν από τον πόλεμο του 1940. Λιγοστά τα παιχνίδια τους: βόλοι, σκοινάκι, γιο-γιο, κι ένα ζευγάρι πατίνια, που τους τα δάνειζε το ξένο παιδί από τη Γαλλία, που ήρθε να μείνει στο πάνω πάτωμα του σπιτιού τους κι έγινε ο αχώριστος φίλος τους. Παίζουν όλοι μαζί και σκαρώνουν με τη φαντασία τους ένα σχέδιο για να κατορθώσουν να πάρουν στα χέρια τους μια πολυπόθητη μωβ ομπρέλα και να πετάξουν σε κόσμους μακρινούς. Θα τα καταφέρουν;

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (κανονικό), 5 ευρώ (μαθητικό, φοιτητικό, ΑμεΑ), άνεργοι (δωρεάν). Πληροφορίες- κρατήσεις: 2651025670 (ώρες γραφείου). Προπώληση εισιτηρίων: Στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ (Παπάζογλου 5 - Αρχοντικό Πυρσινέλλα), 11.00 π.μ. έως 2.30 μ.μ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back