Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 18-09-2019, 14:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Θόρντον Ουάιλντερ «Η μικρή μας πόλη» θα παρουσιάσουν ξανά στο Θέατρο «Έκφραση» οι σπουδαστές του 1ου έτους υποκριτικής του εργαστηρίου. Οι παραστάσεις θα δοθούν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου (στις 20.00) και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου (στις 21.15).

«Η παράσταση θέτει ερωτήματα για το αν τελικά κρύβεται ποίηση και μαγεία στη ‘μικρή’ καθημερινότητα όλων μας, και για το κατά πόσο ‘μικρές’ κι ασήμαντες, αλλά συνάμα και μέγιστες, είναι οι μέρες, οι νύχτες, τα φεγγαρόφωτα, οι έρωτες, οι γάμοι, οι θάνατοι στη ‘μικρή μας πόλη’ -την όποια ‘μικρή πόλη’- όπου στον κόσμο και το χρόνο» αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα.

Τη σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει η Μίνα Παππά, ενώ τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Αλίκη Χολέβα, Παύλος Παπαχρήστου, Μιχάλης Ρέκατας, Θέμις Φούλια, Ηρώ Σκανδάλη, Χριστιάννα Γκέκα, Μαρσέλο Φετάχου, Ελευθερία Δούμκου, Θανάσης Λώλας, Δέσποινα Κρανιώτη, Αθηνά Πομώνη, Γιώργος Μακρυγιάννης, Λυδία Ντόκου, Νένα Κάλπη και Νατάσα Τσαμπά. Ο σχεδιασμός αφίσας είναι του Μιχάλη Ρέκατα, η φωτιστική επιμέλεια του Πέτρου Χριστακόπουλου και οι ηχογραφήσεις έχουν γίνει από τον Λάμπρο Μεντή.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Πληροφορίες-κρατήσεις στα τηλέφωνα: 26515 54505 και 6907500710.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2