ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η μάχη των δύο

Εικόνα του άρθρου Η μάχη των δύο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/05/2019, 04:22
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε κανονική μάχη μεταξύ Θωμά Μπέγκα και Μωυσή Ελισάφ εξελίσσεται, ήδη από τις πρώτες δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, η εκλογή δημάρχου.

Πρώτος έκανε δήλωση ο κ. Ελισάφ που είπε μεταξύ άλλων: «To 70% απέρριψε τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν» είπε και πρόσθεσε πως η ετυμηγορία των πολιτών κατέστησε την παράταξή του «πρωταγωνιστές των εκλογών».

Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Μπέγκας απάντησε λέγοντας ότι ο κ. Ελισάφ «σε μια κρίση μεγαλείου έσπευσε να αναγορευτεί σε εκφραστή του 70% των ελεύθερων και σκεπτόμενων δημοτών».

Ο κ. Μπέγκας πρόσθεσε στη δήλωσή του ότι οι παρατάξεις που δεν μπήκαν στον δεύτερο γύρο «αντιλαμβάνονται ποια είναι η πραγματική νοοτροπία του κ. Ελισάφ. Αν φέρεται έτσι σήμερα που είναι ηττημένος, είναι εύκολο να φανταστούμε πώς θα εκφραζόταν αν ήταν στη θέση μου».

Ο κ. Μπέγκας πρόσθεσε: «Ευελπιστούμε ότι οι μόνοι αρμόδιοι, δηλαδή οι δημότες, θα μας εμπιστευτούνε ξανά την 1η θέση στις 2 Ιούνη».

Αμφότεροι οι «μονομάχοι» ευχαρίστησαν τους πολίτες για την προτίμηση που τους έβαλε στον δεύτερο γύρο. Ο κ. Ελισάφ είπε μεταξύ άλλων ότι «ενωμένοι, μαζί θα συνεχίσουμε και την επόμενη Κυριακή.  Έτοιμοι για συνεργασίες. Έντιμες και καθαρές. Χωρίς κανενός είδους συναλλαγή. Όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε τα Γιάννενα μπροστά».

Ο κ. Μπέγκας από την πλευρά του, ευχαρίστησε «από καρδιάς όσους και όλες που μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη σε αυτή την αναμέτρηση, με διαφορά». Συγχάρηκε επίσης όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων που δεν μπήκαν στον δεύτερο γύρο, για τον «ευγενή αγώνα» που έδωσαν.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Νίκος Δαλλας
Ελισαφ αλαζονική και τραγική η δήλωση για το 70%. Πάει για φουντο
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back