Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Κύπρος «πετάει» στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Η Κύπρος «πετάει» στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/11/2017, 15:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από τον Φεβρουάριο, η Κύπρος θα πετάει… και Γιάννενα. Συγκεκριμένα, θα γίνονται δύο προγραμματισμένες εβδομαδιαίες πτήσεις με την κυπριακή αεροπορική εταιρία TUS. Μια συμφωνία που κλείστηκε πρόσφατα, κατά την επίσκεψη γιαννιώτικης αντιπροσωπείας στην Κύπρο, στην οποία συμμετείχε και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας.

Κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μπέγκας μίλησε για «ένα σπουδαίο και ιστορικό για την πόλη και το αεροδρόμιό της καθώς θα είναι οι πρώτες διεθνείς πτήσεις με προορισμό τα Ιωάννινα». Αναφέρθηκε επίσης στη «συστηματική δουλειά» που γίνεται όλο αυτόν τον καιρό από τον Δήμο μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου, την Ένωση Ξενοδόχων, το Πανεπιστήμιο και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων. Ωστόσο, δεν εισήλθε σε λεπτομέρειες, παραπέμποντας στο άμεσο μέλλον. Όπως είπε, τα αποτελέσματα του ταξιδιού στην Κύπρο θα ανακοινωθούν επίσημα σε κοινή συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τον περιφερειάρχη Ηπείρου και εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων.

Σημαντικό ρόλο, πάντως, στη δρομολόγηση αεροπορικών πτήσεων Κύπρου-Ιωαννίνων έχει παίξει η σημαντική παρουσία κυπρίων φοιτητών στην περιοχή μας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back