ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Η κα Καλογιάννη βιάστηκε να κατασκευάσει επιθέσεις…»

Εικόνα του άρθρου «Η κα Καλογιάννη βιάστηκε να κατασκευάσει επιθέσεις…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/10/2021, 19:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη δική της απάντηση (αν και με πιο αργά αντανακλαστικά, από ό,τι συνήθως) δίνει η δημοτική αρχή Ιωαννίνων στα όσα κατήγγειλε χτες η παράταξη «Ιωάννινα_2023» για το ζήτημα της παραχώρησης σχολικών χώρων σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.

«Η παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη υποστηρίζει ότι κατηγορήθηκε από την Δημοτική Αρχή, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε καμία δημόσια τοποθέτηση. Απορίας άξιον λοιπόν προς τι η νέα επίθεση όταν δεν δόθηκε καμία αφορμή. Τελικά την κα Καλογιάννη το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να εξαπολύει επιθέσεις πιστεύοντας ότι με αυτές θα πλήξει την δημοτική αρχή, ακόμη κι είναι κενές περιεχομένου» τονίζει. Η κα Καλογιάννη πάντως το πιο πιθανό είναι ότι δεν αναφερόταν σε κάποια δημόσια τοποθέτηση, αλλά ενδεχομένως στα όσα λέγονται.

Η δημοτική αρχή εκτιμά ότι το εν λόγω θέμα της παραχώρησης χώρων το αντιμετωπίζει «με τη δέουσα σοβαρότητα που επιβάλλει και η πανδημία» και αναφέρει ότι ήδη έχουν ληφθεί αποφάσεις από τις σχολικές επιτροπές και τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

Προσθέτει δε ότι θα κατατεθούν προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο και «κει πλέον θα έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν με καθαρό τρόπο όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, όλες οι παρατάξεις».

Και καταλήγει λέγοντας ότι «η κα Καλογιάννη βιάστηκε να κατασκευάσει επιθέσεις που ποτέ δεν έγιναν. Προφανώς θα έχει τους λόγους της. Αποθέωση της μικροπολιτικής της».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back