Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

«Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» στο Πνευματικό Κέντρο

Εικόνα του άρθρου «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» στο Πνευματικό Κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/04/2018, 13:01
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To εμβληματικό έργο του Φρήντριχ Ντύρρενματ «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» ανεβάζει η θεατρική ομάδα του Δήμου Ζίτσας «Επί Σκηνής» σε σκηνοθεσία Νίκου Σφαιρόπουλου στις 18 και 19 Απριλίου, στις 21:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. 

Το έργο του Ντύρρενματ είναι μια μαύρη κωμωδία, γραμμένη το 1955, η οποία βάζει στο στόχαστρό της τις κοινωνικοπολιτικές αξίες της Ευρώπης. Μια πάμπλουτη κυρία επιστρέφει στη γενέτειρά της και προσφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στην πόλη με τον όρο οι συμπολίτες της να σκοτώσουν τον άντρα που την ανάγκασε να οδηγηθεί στην πορνεία…

Παίζουν: Γιολάντα Μπότσικου, Δημήτρης Ντίνας, Νίκος Τζίμας, Χρήστος Μπέλλος, Βούλα Καραγκούνη, Στέφανος Μιχάλης, ΠαναγιώτηςΣιώνης, Χάρης Λαμπρίδης, Γιάννης Βούλγαρης, Κώστας Αχνούλας, Αλίκη Λύτρα, Σταύρος Μήτσης, Ειρήνη Κολιούση, Μύριαμ Τζίμα, Έφη Στάμου, Γιώργος Οικονόμου και Νικολέτα Νότσικα. Στο πιάνο, η Σωτηρία Σφαιροπούλου. 

Γενική είσοδος 5 ευρώ. Σε κάθε παράσταση, θαδιατίθενται 50 εισιτήρια δωρεάν σε ανέργους και ΑμεΑ με την επίδειξη της κάρταςτους. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back