ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η εγγονή, η γιαγιά, η Ελλάδα και η κάμερα του iPhone 7 plus (video)

Εικόνα του άρθρου Η εγγονή, η γιαγιά, η Ελλάδα και η κάμερα του iPhone 7 plus (video)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/01/2017, 00:30
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η τελευταία διαφήμιση της Apple, η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του εθνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Αμερική αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και κατά τη διάρκεια της απονομής των Χρυσών Σφαιρών το βράδυ της Κυριακής, διαδραματίζεται σε μια ελληνική παραθαλάσσια πόλη, το Οίτυλο της Μάνης, όπου μια νεαρή γυναίκα επισκέπτεται τη γιαγιά της.


Η εγγονή τη φωτογραφίζει και προκαλεί το θαυμαστό με το αποτέλεσμα του πορτρέτου. Τα νέα... ταξιδεύουν και όλοι οι κάτοικοι του νησιού ζητούν τη δική τους φωτογραφία! Μπροστά από την κάμερα του iPhone 7 Plus παρελαύνουν ο ταχυδρόμος, η φουρνάρισσα, ο παπάς, ο ψαράς, ο κουρέας, ο λαϊκός οργανοπαίχτης.

H διαφήμιση της Apple με τίτλο «Take Mine» γυρίστηκε για να προωθήσει ένα από τα προϊόντα της, το iPhone 7 plus και την λειτουργία του Πορτρέτου, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία «βοηθάει τους χρήστες να βγάζουν εξαιρετικά πορτρέτα, αφού δημιουργεί ένα εφέ βάθους πεδίου, θολώνει το φόντο και δίνει στα πρόσωπα έντονη εστίαση».

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι εξαιρετικά εύκολο πλέον οι κάτοχοι του iPhone 7 Plus να βγάζουν επαγγελματικού επιπέδου πορτρέτα.

Αίσθηση έχει κάνει και το μουσικό χαλί της διαφήμισης. Είναι του μουσικού, δημοσιογράφου και γελοιογράφου Κώστα Μπέζου και έχει τίτλο «Πάμε στη Χονολουλού».

Ο Κώστας Μπέζος την δεκαετία του 1930, γίνεται γνωστός για τους χαβανέζικους σκοπούς, που παίζει με μοναδικό τρόπο στην κιθάρα του.

Μετέχει στο συγκρότημα του Αττίκ, αλλά έχει και δικό του συγκρότημα με χαβάγιες: έπαιζαν πάντα με άσπρα, εξ ου και το όνομά του «Άσπρα Πουλιά».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back