πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Η δημοτική αρχή ξεκίνησε τους αποκλεισμούς»

Εικόνα του άρθρου «Η δημοτική αρχή ξεκίνησε τους αποκλεισμούς»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2019, 15:44
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σιγά σιγά μπαίνουν στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης, οι «βασικοί» της δημοτικής αρχής, όπως ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος, ο οποίος είναι ο βασικότερος συνεργάτης του δημάρχου.

Η Ενότητα Πολιτών, τον καταγγέλλει γιατί δεν κάλεσε στη σύσκεψη για τη δημοτική ενότητα Ανατολής (όπου ο κ. Αρλέτος εκλέγεται) και τον προγραμματισμό έργων εκεί, «εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους».

Η παράταξη αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «όλα τα προηγούμενα χρόνια και για όλα τα σημαντικά θέματα σε ανάλογες συσκέψεις η παρουσία των αιρετών, τοπικών και δημοτικών συμβούλων, από όλες τις παρατάξεις ήταν αυτονόητη» και κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι «ξεκίνησε τους αποκλεισμούς, αφού δεν κάλεσε τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Ε. Ανατολής από την παράταξη μας».

Αναφέρει επίσης ότι ο ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβούλιου της Ανατολής «κατήγγειλε το γεγονός και αποχώρησε από τη σύσκεψη».

Σημειώνει τέλος: «Λυπούμαστε ειλικρινά για τις πρακτικές που εφαρμόζει η νέα δημοτική αρχή και οι οποίες δε συμβάλλουν σε καμία περίπτωση στην εμπέδωση μιας ειλικρινούς σχέσης συνεργασίας την οποία όπως αποδεικνύεται υποκριτικά ευαγγελίζονται όλα τα μέλη της».





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3