Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 19-10-2020, 13:54
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση αφιερωμένη στη Μεγάλη Ελλάδα (Νότια Ιταλία) και τον αποικισμό διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης.

Ο Δημήτρης Ρουμπής, αρχαιολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βασιλικάτας στην Ιταλία, μέσα από την ομιλία του «Αρχαιολογία της Μεγάλης Ελλάδας και αποικισμός. Πόλεις και χώρες στην αρχαία Λευκανία» θα παρουσιάσει στο ευρύ κοινό τους αρχαίους οικισμούς της παραπάνω περιοχής.

Η διάρκεια της ομιλίας υπολογίζεται σε 45 λεπτά.

Ακολουθώντας τις προβλεπόμενες οδηγίες για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, ο αριθμός των προσερχόμενων δε θα ξεπεράσει τα 3̲0̲ ̲ά̲τ̲ο̲μ̲α̲, ενώ θα τηρηθεί η απόσταση του 1,5μ. και η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Θ̲α̲ ̲τ̲η̲ρ̲η̲θ̲ε̲ί̲ ̲α̲υ̲σ̲τ̲η̲ρ̲ή̲ ̲σ̲ε̲ι̲ρ̲ά̲ ̲π̲ρ̲ο̲τ̲ε̲ρ̲α̲ι̲ό̲τ̲η̲τ̲α̲ς̲, με τις κρατήσεις θέσεων να γίνονται καθημερινά, μέχρι και την Παρασκευή, στο τηλέφωνο 26820 89892 κατά τις ώρες 08:30 - 17:30.

Η ομιλία θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στον λογαριασμό του Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube, ώστε να είναι προσβάσιμη σε όλους.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2