Oikonomou pisoi
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η Apple εξαγόρασε το Shazam!

Εικόνα του άρθρου Η Apple εξαγόρασε το Shazam!
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/12/2017, 15:24
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η Apple επιβεβαίωσε τελικά τις φήμες, ανακοινώνοντας πλέον επίσημα την εξαγορά της Shazam, της βρετανικής εταιρείας λογισμικού αναγνώρισης μουσικής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Shazam και η ταλαντούχα ομάδα της θα ενταχθούν στην Apple. Από την ημέρα κυκλοφορίας της εφαρμογής στο App Store, το Shazam, κατατάσσεται ως μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για iOS. 

Σήμερα, χρησιμοποιείται από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, σε πολλαπλές πλατφόρμες» δήλωσε η Apple στο 9to5Mac και πρόσθεσε: «Η Apple Music και το Shazam αποτελούν ένα φυσικό ταίρι, καθώς μοιράζονται το πάθος για την ανακάλυψη της μουσικής και παρέχουν στους χρήστες εξαιρετικές μουσικές εμπειρίες. Έχουμε συναρπαστικά σχέδια και ανυπομονούμε να τα συνδυάσουμε με το Shazam με την έγκριση της σημερινής συμφωνίας».

Σύμφωνα με το 9to5Mac η λειτουργία αναγνώρισης μουσικής του Shazam είναι ήδη ενσωματωμένη στον εικονικό βοηθό φωνής Siri της Apple. Μπορείτε, λοιπόν, να καλέσετε το Siri σε iPhone, iPad ή Mac και να ρωτήσετε απλά ποιο είναι το τραγούδι που ακούτε για παράδειγμα στην καφετέρια που πίνετε τον καφέ σας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back