Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Φίλιππα Τσουμάνη

Εικόνα του άρθρου Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Φίλιππα Τσουμάνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/09/2019, 14:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ) του Δήμου Ιωαννιτών αποχαιρετά ο Φίλιππας Τσουμάνης, με ανοιχτή επιστολή του. Ο κ. Τσουμάνης ήταν στη θέση του προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ επί εννιά χρόνια.

«Το 2011 αναλάβαμε την ευθύνη της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και στήσαμε από το μηδέν έναν μεγάλο Οργανισμό όπως είναι σήμερα ο Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργήσαμε με αρχές, με αξίες και διαφάνεια. Η πολιτική μας είχε ως επίκεντρο τον άνθρωπο, κυρίως τον άνθρωπο που βρισκόταν σε κατάσταση ανάγκης και αντιμετώπιζε  σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε πολλές νέες δομές για να στηρίξουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού  και να καλύψουμε τις ανάγκες των συμπολιτών μας» τονίζει.

Ο κ. Τσουμάνης ευχαριστεί τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και τους εργαζόμενους για τη συνεργασία τους, αλλά και τους πολίτες, τις τοπικές αρχές, τον τοπικό Τύπο και τις τοπικές αρχές που στήριξαν τις δομές. Εύχεται δε στον νέο πρόεδρο και στο νέο διοικητικό συμβούλιο, που αναλαμβάνουν τις επόμενες μέρες, καλή θητεία «όντας βέβαιος ότι υπάρχει μια σοβαρή δουλειά που έγινε μέχρι σήμερα και θα συνεχιστεί για το καλό της πόλης και των συμπολιτών που είναι ωφελούμενοι των δομών του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.».

Ο κ. Τσουμάνης, στη νέα δημοτική περίοδο, βρίσκεται στη θέση του δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Θωμά Μπέγκα.


* Στιγμιότυπο από παλιότερη εκδήλωση του ΟΚΠΑΠΑ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back