ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η απόδραση των 11

Εικόνα του άρθρου Η απόδραση των 11
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2017, 21:28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ματς έδειχνε ότι θα πήγαινε υπέρ των γηπεδούχων στο Περιστέρι. Είτε γιατί ο Ατρόμητος στεκόταν για τουλάχιστον 75 λεπτά καλύτερα στο γήπεδο, είτε γιατί ο ΠΑΣ, ακόμα και όταν ανέβηκε πάνω από τη σέντρα προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με σέντρες που κατέληγαν στον «παγοθραυστικό» Γκορμπούνοφ, το γκολ του Λε Ταλέκ στο 60’ έμοιαζε αρκετό.

Ο Πέδρο Κόντε όμως, είχε διαφορετική άποψη. Στο 94’ και λίγο πριν ο ρέφερι φέρει τη σφυρίχτρα στα χείλη του για να δώσει τέλος σε ένα ματς που μέχρι τότε, απλώς θα καταγραφόταν στα αρχεία, με γυριστό σουτ ισοφάρισε και έδωσε στον ΠΑΣ πολύτιμο βαθμό που τον κρατάει μάχιμο στο παιχνίδι της Ευρώπης.

Ο Ατρόμητος είχε μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και ο Λε Ταλέκ είχε ήδη προειδοποιήσει από το 26’ με την κεφαλιά που πήγε στο δοκάρι. Ο Γιάννης Πετράκης «γέμισε» τα άκρα γυρίζοντας από 3-5-2 σε σχήμα με τέσσερις αμυντικούς, «συμμάζεψε» την ανασταλτική λειτουργία, αλλά ΄δημιουργικά τον πρώτο λόγο είχαν οι γηπεδούχοι. Κάπως έτσι, φτάσαμε στο 60’, όπου ο Λε Ταλέκ κέρδισε όλες τις μάχες στη μικρή περιοχή, πήρε την επαναφορά από (μια ακόμα) απόκρουση του Πασχαλάκη και άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, ο ΠΑΣ ανέβηκε, κράτησε περισσότερο τη μπάλα, αλλά οι «γιόμες» έδειχναν ότι ο Ατρόμητος θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς. Μέχρι που μίλησε η «χρυσή» μεταγραφή του καλοκαιριού…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Φυτανίδης, Κατράνης, Κυριακίδης, Μπάγκα, Λημνιός (69' Μπρίτο), Πλατέλλας (87' Βασιλείου), Τόνσο (73' Ουμπίντες), Λε Ταλέκ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας Σκόνδρας (77' Βιντάλ), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κούτρης, Λίλα, Ακόστα, Γιάκος, Ζάιρο (69' Ναδάλες), Κόντε.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back