Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Η «Αντιγόνη» στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

Εικόνα του άρθρου Η «Αντιγόνη» στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/08/2021, 13:02
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την παράσταση «Αντιγόνη» της ομάδας «Σημείο Μηδέν» παρουσιάζει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, στο πλαίσιο του εορτασμού του υπουργείου Πολιτισμού για την πανσέληνο του Αυγούστου, την Κυριακή 22 Αυγούστου, στις 21:00, στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης.

Την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε νέα μετάφραση του Δημήτρη Δημητριάδη, σκηνοθετεί ο Σάββας Στρούμπος. Παίζουν: Έβελυν Ασουάντ, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Έλλη Ιγγλίζ, Άννα Μαρκά-Μπονισέλ, Γιάννης Γιαραμαζίδης, Ρόζυ Μονάκη, Φύλακας - Εξάγγελος: Μπάμπης Αλεφάντης, Ντίνος Παπαγεωργίου.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. Απαιτείται όμως η προμήθεια αριθμημένου δελτίου εισόδου, ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος του αριθμού των εισερχομένων και να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδό τους στον χώρο.

Η διανομή των Δελτίων Εισόδου θα πραγματοποιείται από Δευτέρα 16 Αυγούστου, στα ακόλουθα σημεία:

- Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης, καθημερινά 08:00 - 20:00, εκτός Τρίτης

- Γραφεία Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας (οδός Εθν. Αντιστάσεως 108-110, 481 00, Πρέβεζα), Δευτέρα - Παρασκευή, 09:00 - 15:00

- Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας, ισόγειο Π. Λαϊκής Αγοράς, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00 - 15:00.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων δελτίων (συνολικά 600). 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, επιπλέον, την ημέρα του εορτασμού της πανσελήνου, θα κρατήσει ανοιχτούς για το κοινό τους αρχαιολογικούς χώρους Νεκρομαντείου και Κάστρου Πάργας, από τις 20:00 έως τις 24:00 με ελεύθερη είσοδο για όλους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back