Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η ανακύκλωση έφτασε καθυστερημένα στο Πωγώνι…

Εικόνα του άρθρου Η ανακύκλωση έφτασε καθυστερημένα στο Πωγώνι…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/10/2022, 11:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Δήμος Πωγωνίου με δελτίο Τύπου του, ανακοινώνει πανηγυρικά ότι «μπαίνει δυναμικά στον δρόμο της ανακύκλωσης», μια δήλωση που θα ήταν έμπλεη σύγχρονων νοημάτων αν είχε γίνει πριν από πέντε ή δέκα χρόνια.

Με μεγάλη καθυστέρηση λοιπόν, η ανακύκλωση μπαίνει στην καθημερινότητα του Δήμου Πωγωνίου. Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι μπλε κάδοι στα χωριά και διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό, η τσάντα ανακύκλωσης κ.λπ.

 «Ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος απαιτεί διαρκή εγρήγορση και υπευθυνότητα καθώς και ατομικές και συλλογικές δράσεις και έργα» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Κώστας Καψάλης και κάλεσε τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της ανακύκλωσης συνδράμοντας: «Το οφείλουμε στον πλανήτη, το οφείλουμε στον εαυτό μας και πάνω απ’ όλα το οφείλουμε στα παιδιά μας. Είμαι βέβαιος ότι το Πωγώνι θα στηρίξει έμπρακτα την ανακύκλωση και θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος» καταλήγει στην ενημερωτική επιστολή που συνοδεύει το υλικό.

Ο Δήμος σημειώνει επίσης ότι «στην παρούσα φάση τοποθετούνται οι πρώτοι κάδοι με στόχο ο αριθμός τους να αυξηθεί στο άμεσο μέλλον»...

ΣΧΟΛΙΑ
Ευάγγελος Μουρελάτος
Ποιοι μπλε κάδοι;;; Πήγα πρόσφατα στο χωριό της μητέρας μου. Επισκέφτηκα και γειτονικά χωριά. Σπασμένοι πράσινοι κάδοι (όπου υπάρχουν) βρώμικοι. Πουθενά μπλε κάδοι! Ο Δήμος αυτός είναι ο πλέον καθυστερημένος, όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά σε όλη την Ελλάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back