ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Η αγάπη μάς κάνει καλύτερους ως άτομα και ως κοινωνία»

Εικόνα του άρθρου «Η αγάπη μάς κάνει καλύτερους ως άτομα και ως κοινωνία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/04/2022, 14:13
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Η αγάπη είναι εκείνη που ανοίγει το δρόμο για έναν καλύτερο κόσμο, που  μας κάνει καλύτερους ως άτομα και ως κοινωνία» αναφέρει στο πασχαλινό του μήνυμα ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

Ο κ. Καχριμάνης αναφέρεται στη δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ευελπιστεί δε ότι αυτό που θα ακολουθήσει, είναι μια περίοδος ειρήνης, ευημερίας και προόδου.

Στο μήνυμά του, στέκεται ιδιαίτερα στο πώς η Ήπειρος επηρεάστηκε από τις παγκόσμιες κρίσεις, στις οποίες αποδίδει την καθυστέρηση στην υλοποίηση σχεδιασμών. «Αρκετοί από τους σχεδιασμούς μας έμειναν πίσω, καθώς δόθηκε προτεραιότητα στην αντιμετώπιση  των επιπτώσεων της πανδημίας και άλλων άμεσων αναγκών  για τη βελτίωση της  καθημερινότητας των πολιτών» τονίζει ο κ. Καχριμάνης.

«Αυτές τις ώρες ας αφήσουμε στην άκρη ό,τι μας βασανίζει, ό,τι μας ανησυχεί και ας γιορτάσουμε τη μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας,  με ταπείνωση, αγάπη, αλληλεγγύη. Με την προσδοκία για μια πιο δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία, χωρίς διχασμούς και αχρείαστους πολέμους. Είθε η φετινή εβδομάδα των παθών να είναι η τελευταία για την πατρίδα μας και τον κόσμο όλο…» καταλήγει στο μήνυμά του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back